7 Nisan 2012 Cumartesi

Facebook Okey Hilesi, Facebook Okey Puanı Artırma

Okey Oynamak İçin Yandaki kutucuklara tıklayabilirsiniz...

Son zamanlarda facebook üzerinden oynanan okeye büyük ilgi var ... Facebook okey hilesi için kolay bir yol deniyebilirisniz programsız oeky hilesi için Facebook üzerinden bir üyelik daha açacaksınız. Mozilla firefox ile kendi üyeliğinize giriş yapacaksınız internet explorer yada bir başka tarayıcı ile de diğer yeni açtığınız hesaba giriş yapacaksınız.

Daha sonra arkadaş olarak ekleyeceksiniz yeni hesabı. Sonra okey oyununa gireceksiniz sol tarafta şuanda oynayan arkadaşlarınız diye bir kısım var oradan yeni açtığınız üyeliğin olduğu masaya oturacaksınız ama ortak olmayacaksınız kişiyle çapraz tarafına oturacaksınız. Tam oyun başladığında yeni üyeliğiniz ile çıkış yapacaksınız doğal olarak oyunu yarıda bıraktığı için birisi o taraf
kaybetmiş olacak ve sizde puan kazanacaksınız.))))

ya daaa

Bu programın adı Winsock Packet Editor (WPE) ve http://www.filetransit.com/view.php?id=75036 bu linkten bilgisayarınıza indirebilirsiniz. Bu program ile Okey puanınızı artırabiliyor, masa sahibini masadan atabiliyor, diğer oyuncuların puanlarını azaltabiliyor, istediğiniz taşı alabiliyor, rakiplerinizin ellerini değiştirebiliyor, zil sesleri çaldırabiliyor, hatta serveri bile çökertebiliyorsunuz.Ve daha aklınıza gelebilecek birçok hileyi yapabiliyorsunuz.
Yanlız bu hileleri yaparken facebook sistemi tarafından farkedilebilir ve hesabınız 5 yıl süre ile banlanabilir… Bunu unutmayın..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder